Oplev Hornsherred med NaturekspressenNaturekspressen tager dig på eventyr i det smukke fjordland mellem Roskilde Fjord og Isefjord!
Tag med på en af vores mange ture og oplev skøn natur, lokale ildsjæle, interessante historier og seværdigheder. Alt sammen fra den hyggelige traktortrukne vogn med lokal chauffør.
To ture er aldrig ens og det smukke Hornsherred kan man ikke få nok af. Så kom med os og nyd det i fulde drag!

Kommende ture kan bookes her på siden.

Naturekspressen kan også bookes til private ture:

Naturekspres koordinator:
Lene Jensen
Tlf: 6082 8544
Mail: info@skibbyaktive.dk

Bag initiativet med Naturekspressen står foreningen Skibby Aktive for Fjordlandet og bag rattet sidder 10 frivillige landmænd. Chaufførerne er godkendt til persontransport og kører vognen fra cirka 1. april-31. oktober hvert år.
Illustrationerne på vognen er hentet fra På eventyr i Hornsherred, en børnebog foreningen udgav i forbindelse med åbningen af Kronprinsesse Marys Bro over Roskilde Fjord 28. september 2019. Bogen er tegnet og fortalt af Illustrator og børnebogsforfatter Karen Borch.

Hornsherreds Naturekspres er blevet til med støtte fra Vores Natur puljen, Veluxfonden og Nationalpark Skjoldungernes Land. Herudover medvirker lokale sponsorer til at sikre til vognens drift.

Tusind tak til:
Trasbo A/S
Gottlieb A/S anlægsgartner
Meny Skibby
XLByg/Bjergmark
Gerlev Kro
VisitFjordlandet
Thai Hot Chili, Skibby
Østre Færge
Orø Kro og Hotel


Skibby Aktive for Fjordlandets formål er at udvikle Hornsherred med henblik på at øge livskvaliteten for beboere og understøtte turisme. Herunder er et af fokusområderne øget adgang til og aktiviteter i naturen. Udviklingen af ture med Hornsherreds Naturekspres sker i samarbejde med en lang række organisationer og institutioner, der skal hjælpe med at tilgodese alle typer målgrupper.